28 september 2016, 11:00 views 4796
Cadouri pentru turişti veniţi în Moldova de Ziua Vinului
28 september 2016, 11:00 views 4796

Cadouri pentru turişti veniţi în Moldova de Ziua Vinului

În ajun de Ziua Națională a Vinului, pasagerii care vor intrat în țară prin aeroportul Chișinău vor primit în dar cîte o sticlă de vin.

Acțiunea se va desfășura Toți în perioada 28 septembrie – 1 octombrie.

Fiecare pasager va primi în dar o sticlă promoționale de vin Feteasca Neagră, cu mesajul „Bine ați venit în Moldova", precum și informație despre desfășurarea sărbătorii "Ziua Vinului în țara noastră".

Acțiunea este organizată de către Oficiul Național al Viei și Vinului în parteneriat cu compania „Avia Invest" și are loc în contextul promovării Zilei Naționale a Vinului.

Organizatorii spun că astfel de evenimente sînt organizate deja al treilea an consecutiv. Anul trecut sau oferit în dar 10.000 de astfel de sticle.

În acest an, Ziua Vinului va fi organizată în zilele de 1-2 octombrie 2016, la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale.

Source: infomoldova.net

Keywords:

Ziua vinului , cadouri , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
1648 locuitori

Vadul-Raşcov este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vadul-Rașcov și Socola. Amplasat pe cursul superior al Nistrului satul Vadul-Raşcov se află la o distanță de 23 km de orașul Șoldănești și la 104 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Vadul-Raşcov a fost atestat documentar la 14 ianuarie 1447.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.