28 september 2016, 16:00 views 5114
Vernisarea expoziției de fotografii “Ușile Chișinăului: deschidere spre viitor” (Foto)
28 september 2016, 16:00 views 5114

Vernisarea expoziției de fotografii “Ușile Chișinăului: deschidere spre viitor” (Foto)

În Scuarul monumentului Ștefan cel Mare și Sfînt a avut loc vernisarea expoziției de fotografii "Ușile Chișinăului: deschidere spre viitor" de Anetta Dabija, tînăra pasionată de stilurile arhitecturale ale ușilor încadrate în edificiile de epocă, atestate în centrul istoric al Chișinăului.

Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii.

Selecția de fotografii reliefează aspectele ce țin de patrimoniul cultural al Chișinăului, evidențiind influența pe care au avut-o tendințele arhitecturale din secolul trecut asupra decorului edificiilor și, în special, asupra ușilor.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
26 locuitori

Sadchi este un sat din cadrul comunei Caterinovca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Sadchi alcătuia 26 de oameni în anul 2011. Satul Sadchi a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.