22 november 2016, 11:16 views 6616
La Chișinău a apărut încă un loc romantic (Foto)
22 november 2016, 11:16 views 6616

La Chișinău a apărut încă un loc romantic (Foto)

Această fericire pictată se află la intersecția străzilor V. Pîrcălab – 31 August, în imediata apropiere de banca celebrului sculptor Veaceslav Jiglițchi.

"Fericirea pictată. Cel mai romantic colțișor din Chișinău! Cel mai bun flash mob, care s-ar putea inventa sînt pereții pictați cu scene din basme", a scris pe Facebook Oxana Șișco-Cozîrscaia.

"Acesta ar fi un răspuns destoinic „mansardismului" și vandalismului, care înfloresc la Chișinău, datorită culturii interne, educației și integrității personalității primarului nostru. Privești această poveste și vrei neapărat să afli: Ce e în spatele acelei uși, dar a acelei ferestre. Care este numele cîinelui, dar pe copiii care-l plimbă cum îi cheamă? Ce vor servi la masa de prînz locatarii primului etaj? Ți-ai dori să întrebi: cum se numesc florile fetei de pe balconul din partea stîngă, dar bărbatul de la balconul din dreapta ce citește?", a scris Oxana Șișco-Cozîrscaia.

Source: www.allfun.md

Keywords:

Chisinau , romantică , desen

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1605
Populația:
15462 locuitori

Vulcăneşti este un oraş din Republica Moldova, în componenţa Unităţii Teritoriale Autonome Găgăuzia. Amplasat în partea de sud a republicii, oraşul Vulcăneşti este situat la o distanţă de 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15462 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.