12 august 2016, 16:35 views 6004
Rutele de microbuze cu cele mai multe furturi
12 august 2016, 16:35 views 6004

Rutele de microbuze cu cele mai multe furturi

În stațiile terminus de microbuze, din toate sectoarele municipiului Chișinău, poliția capitalei efectuează razii de profilaxie, privind sensibilizarea și atenționarea șoferilor de autovehicule despre combaterea furturilor din buzunare.

Reprezentanții Poliției au distribuit pliante ce conțin mai multe mesaje, printre care și: „Hoții de buzunare sînt permanent îmbrăcați elegant și pot avea vîrste diferite".

Potrivit datelor statistice din anul curent, în transportul public urban au fost comise peste 971 de cazuri de furt de buzunar. Din numărul total de cazuri, 786 au fost avut loc în microbuze, 162 – în troleibuze, iar 12 – în autobuze.

Concomitent, cele mai multe furturi au fost comise în rutele de microbuz 103, 171, 191, 121, 116 și 166. De cele mai dese ori hoții fură portmonee și telefoane mobile.

Pentru a evita astfel de cazuri neplăcute, Poliția recomandă: banii pentru călătorie să fie pregătiți din timp, cititul în timpul călătoriei trebuie evitat, banii nu ar trebui păstrați în buzunarele din spate, iar bagajul personal trebuie ținut cît mai aproape de văzul ochilor.

Source: www.noi.md

Keywords:

microbuz , rută , furt

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
2224 locuitori

Ştefăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Prodăneştii Vechi și Ştefăneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Florești și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2224 de oameni. Satul Ștefănești a fost menționat documentar în anul 1836.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.