15 december 2016, 10:45 views 7324
În Capitală au apărut trecerile de pietoni iluminate cu felinare (Foto)
15 december 2016, 10:45 views 7324

În Capitală au apărut trecerile de pietoni iluminate cu felinare (Foto)

Felinare inedite de culoare roșie au fost observate la unele intersecții din Chișinău. Felinarele atîrnă pe pilonii de lîngă trecerile de pietoni, iar lumina lor este îndreptată nemijlocit spre „zebră".

Astfel, pe timp de noapte trecerea de pietoni devine foarte bine vizibilă pentru șoferi și pietoni. Cine este autorul acestei idei, care deocamdată se află la etapa de testare, nu se cunoaște. În ansamblu, ideea a fost pe placul orășenilor.

În prezent, felinare de acest fel au fost instalate la intersecția străzilor Mitropolit Dosoftei și M. Cebotari, dar și lîngă ASEM. Însă unii utilizatori ai rețelelor de socializare au menționat că este vorba de același felinar, care a fost mutat dintr-un loc în altul.

Source: www.noi.md

Keywords:

zebra , iluminare , Chisinau , pietoni

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
728 locuitori

Pivniceni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Pivniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Dondușeni și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Pivniceni a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.