14 january 2017, 11:40 views 5345
Primăria începe tăierea copacilor în parcul ”Alunelul”
14 january 2017, 11:40 views 5345

Primăria începe tăierea copacilor în parcul ”Alunelul”

După defrișarea copacilor pe o alee pitorească din parcul "Valea Trandafirilor", Primăria municipiului Chișinău a început lucrări similare în parcul "Alunelul" din capitală.

Pe site-ul oficial al Primăriei se menționează că au fost tăiați copaci uscați, putrezi sau avariați care prezintă pericol.

Precizăm că în noaptea spre 11 ianuarie au fost defrișați arborii care creșteau pe o alee pitorească unică din parcul „Valea Trandafirilor". Primăria afirmă că toți arborii tăiați erau uscați, dar cetățenii categoric nu sînt de acord cu această afirmație, menționînd că ei erau vii și verzi.

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

parc , Defrișare , copac

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1957
Populația:
2900 locuitori

Crasnoe este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 110 km de Chișinău. Populaţia orașului Crasnoe alcătuia 2 900 de oameni în anul 2010. Orașul Crasnoe a fost înființat în anul 1957.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.