05 november 2018, 16:30 views 14794
Reghina Apostolova, exclusă din cursa electorală pentru primăria Chişinăului
05 november 2018, 16:30 views 14794

Reghina Apostolova, exclusă din cursa electorală pentru primăria Chişinăului

S-a decis! Candidatul la alegerile din capitală din partea Partidului Şor, Reghina Apostolova, a fost exclusă din cursa electorală.

Decizia a fost pronunţată astăzi, 11 mai, de către magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Centru.

Totul vine după ce, ieri, Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a admis sesizarea Partidului Unității Naționale (PUN) care se referă la finanțarea ilegală, de către cetățeni străini, a campaniei electorale a candidatei Partidului „Șor" la funcția de primar al Chișinăului.

În opinia membrilor CECEM, Reghina Apostolova a încălcat legilația electorală atunci cînd a primit 200.000 de lei din partea companiei mixte moldo-ruse „Air Klassika Group". O altă abatere de la lege care i se impută candidatului Partidului Șor este susținerera din partea unor cetățeni străini.

Source: noi.md

Keywords:

candidat , cursa , primar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.