29 june 2018, 16:20 views 12628
În ce stare a ajuns strada pietonală în urma ploii de ieri (Foto)
29 june 2018, 16:20 views 12628

În ce stare a ajuns strada pietonală în urma ploii de ieri (Foto)

Chiar dacă a ţinut mi puţin de o oră, ploaia de ieri a reuşit să ne surprindă neplăcut.

Pe strada pietonală, de exemplu, aceasta a lăsat în urmă adevărate cratere, care au devenit capcane pentru trecători.

Reamintim că pînă pe 1 iulie rămîne în vigoare codul galben de ploi cu descărcări electrice izolat foarte puternice (50-60 l/m2), cu grindină și intensificări ale vîntului cu aspect de vijelie de pînă la 15-20 m/s.

Vremea instabilă se va menține și pe parcursul zilei de sîmbătă. Va ploua pe arii extinse, iar temperaturile vor mai coborî cu cîteva valori. Maxima zilei va fi de +25 de grade Celsius. Vîntul va sufla moderat.

Duminică, ploi slabe sînt anunțate în nordul țării, în restul republicii vremea va fi însorită, dar mai răcoroasă. Temperatura aerului va fi de +21...+23 de grade Celsius. Noaptea se vor înregistra +11...+13 grade Celsius. Vîntul va sufla moderat.

Source: noi.md

Keywords:

ploi , strada , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
40 locuitori

Tomeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 40 de oameni. Satul Tomeștii Vechi a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.