10 may 2018, 12:15 views 11913
Primăria capitalei organizează consultări privind bradul ce urmează a fi instalat cu ocazia sărbătorilor de iarnă
10 may 2018, 12:15 views 11913

Primăria capitalei organizează consultări privind bradul ce urmează a fi instalat cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Primăria capitalei a anunțat despre organizarea consultărilor publice privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, decizia de a consulta cetățenii la acest subiect a fost luată întrucât, în anii precedenți, bradul instalat în Piața Marii Adunări Naționale a stârnit multiple discuții în societate.

În context, autoritățile locale au anunțat că, în perioada 5–15 octombrie, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău va fi organizat un sondaj de opinie, iar cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „De care brad să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – brad natural sau brad artificial".

De asemenea, locuitorii capitalei îşi pot expune opinia la acest subiect printr-un mesaj transmis la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, la fel, până pe 15 octombrie.

În funcție de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală.

Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale urmează a fi inaugurat la 1 decembrie.

Source: moldpres.md

Keywords:

Chisinau , brad , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1107 locuitori

Bursuceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţle Slobozia-Măgura și Bursuceni. Localitatea este situată în valea rîului Ciulucul Mic, la o distanţă de 37 km de oraşul Sîngerei şi la 88 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1107 oameni. Satul Bursuceni a fost menționat documentar în anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.