11 december 2018, 11:20 views 10106
Transport public pentru locuitorii din Băcioii Noi
11 december 2018, 11:20 views 10106

Transport public pentru locuitorii din Băcioii Noi

Locuitorii din cartierul străzii Băcioii Noi din sectorul Botanica al capitalei vor fi asigurați, de astăzi, 12 noiembrie, cu transport public de pasageri.

După finalizarea reparației curente a drumului, urmează să fie extinse itinerarele a două rute municipale de autobuz: nr. 44 și nr. 65, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău menţionează că autobuzele vor porni de pe bulevardul Dacia pe str. Băcioii Noi, Șoseaua Muncești și în continuare se vor deplasa pe traseele stabilite. Retur: de pe Șoseaua Muncești pe strada Băcioii Noi, bulevardul Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Întreprinderea municipală „Parcul Urban de Autobuze" va afișa orarele de circulație în autobuze, cât și în stații.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
4280 locuitori

Taraclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Taraclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Căușeni și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4280 de oameni. Satul Taraclia a fost menționat documentar în anul 1783.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.