30 july 2012, 12:48 views 3980
30 july 2012, 12:48 views 3980

Circulaţia pe strada Mihai Viteazu din capitală ramîne blocată

Circulaţia transportului pe strada Mihai Viteazu din capitală este sistată pe segmentul cuprins de la bd. Ştefan cel Mare pînă la podul de la str. Petricani, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparaţii.

Şeful Direcţiei transport din cadrul Primăriei Chișinău, Adrian Boldurescu, a anunţat, în cadrul şedinţei serviciilor municipale, că lucrările de reparaţie pe str. Mihai Viteazu au fost efectuate în proporţie de 30%.

Potrivit lui Boldurescu, circulaţia transportului pe această porţiune de drum va fi interzisă timp de 3-5 zile.

La rîndul său, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a atenţionat că lucrările trebuie să fie făcute calitativ, iar pentru aceasta, spune Chirtoacă, „strada poate să fie blocată chiar şi o săptămînă”. “Îmi doresc ca lucrările să fie calitative, ca să ne putem bucura de rezultat”, a spus primarul, care a subliniat că tehnologia actuală a permis să se vadă diferenţa dintre această stradă şi alte porţiuni reparate.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
464 locuitori

Ţipordei este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Jos, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 464 de oameni. Satul Țipordei a fost menționat documentar în anul 1810.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.