22 april 2019, 16:00 views 13516
Itinerarul rutei de troleibuz nr. 1 ar putea fi prelungit
22 april 2019, 16:00 views 13516

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 1 ar putea fi prelungit

Ruta de troleibuz nr. 1 din Capitală ar putea fi prelungită spre capătul străzii Tudor Vladimirescu, pînă spre marginea Durleștiului.

Primăria municipiului Chișinău ia în calcul prelungirea itinerarului ruteri pentru ca locuitorii de pe aceastră stradă și împrejurimi să beneficieze de transport public spre centrul orașului. Potrivit primarului general interimar, Ruslan Codreanu, în ultima perioadă zona respectivă s-a dezvoltat, existînd astfel necesitatea de a prelungi linia de troleibuz, potrivit agora.md.

Acest lucru ar putea deveni realitate într-o lună. Pînă atunci, autoritățile vor să identifice un spațiu suficient pentru manevra de întoarcere a troleibuzului pe strada Tudor Vladimirescu.

„Să vedem posibilitatea de manevră, pentru a prelungi ruta de troleibuz nr. 1 pe strada Tudor Vladimirescu, după uzina chimică. Eventual, să numim ruta nr. 1A", a declarat Ruslan Codreanu, estimînd că noul itinerar ar putea deveni realitate în decursul unei luni.

În această perioadă, reprezentanții Primăriei poartă discuții cu agenții economici din zonă, pentru ca aceștia să contribuie la amenajare.

Source: agora.md

Keywords:

troleibuz , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
638 locuitori

Haraba este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Haraba este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 119 km de Chișinău. Populaţia satului Haraba alcătuia 638 de oameni în anul 2011. Satul Haraba a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.