26 september 2019, 12:50 views 2993
Un nou teren sportiv a fost renovat în sectorul Buiucani al capitalei (Foto)
26 september 2019, 12:50 views 2993

Un nou teren sportiv a fost renovat în sectorul Buiucani al capitalei (Foto)

Copiii din sectorul Buiucani al capitalei vor avea posibilitatea să-și petreacă timpul liber într-un mod activ și sănătos.

Pe strada Alba Iulia 206/1, a fost amenajat un nou teren sportiv multifunctional, prin Programul municipal privind amenjarea terenurilor sportive în curțile blocurilor de locuit.

Terenul sportiv este dotat cu toate cele necesare, lucru ce-i va ajuta pe cei mai mici chișinăuieni să se antreneze pentru a deveni mari staruri ale fotbalului, comunica Noi.md

Este de precizat că , Programul municipal privind amenajarea terenurilor sportive în curțile blocurilor de locuit a fost inițiat în anul 2018 de Consiliul municipal Chișinău la propunerea consilierului municipal Vasile Chirtoca și fractiunii PSRM din cadrul CMC, fiind deja amenajate opt terenuri sportive multifuncționale (str. Academiei 9/2; str. Cuza Vodă, 45; str. Salcâmilor, 22/2 str. Miron Costin, 10; str. Matei Basarab, 9 str. Mircea cel Bătrîn, 22/1; str. Mircea cel Bătrîn, 58) și încă două sînt în lucru

Terenurile sportive sînt publice, fiind destinate pentru practicarea sportului de către minori.


Source: noi.md

Keywords:

Buiucani , Chisinau , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.