02 december 2020, 11:00 views 3874
Piața Centrală adună taxe de 400 de mii de euro lunar. Cum este posibil
02 december 2020, 11:00 views 3874

Piața Centrală adună taxe de 400 de mii de euro lunar. Cum este posibil

La Piața Centrală se fac bani cu carul, dar mai exact, aproximativ 400 de mii de euro lunar, numai din taxa pentru mesele din pavilioane. Cel puțin asta a declarat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în emisiunea „Puterea a patra" de la N4.

Ion Ceban a mai adăugat că pentru a face „curățenie" și a aduce la norma legală, urmează să facă un audit extern.

„De la 4 mii de mese se percep taxe. Să presupunem că aproximativ 100 de euro de pe masă, lunar. Și dacă sînt 4 mii de locuri de vînzare. De asta trebuie fugăriți toți de acolo. Există modalități juridice. Nu peste tot putem interveni așa cum ne-am dori noi. Și noi nu vrem ca după ce îi fugărim să fie restabiliți", a declarat Ion Ceban.

Primarul general a dat exemplul directoarei adjunct, Lilia Buștiuc, care a fost dată afară, însă a fost stabilită în funcție prin decizia judecătoriei.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
8783 locuitori

Baurci este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Baurci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 29 km de municipiul Comrat și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 8783 de oameni. Satul Baurci a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.