15 july 2020, 14:00 views 2729
Intersecțiile problematice din capitală, subiect „tabu” pentru autorități (Video)
15 july 2020, 14:00 views 2729

Intersecțiile problematice din capitală, subiect „tabu” pentru autorități (Video)

Zilele trecute, portalul de știri Noi.md a realizat un material despre intersecțiile problematice din capitală, care le dă bătăi de cap șoferilor aflați în trafic zi-de-zi.

Imediat am cerut și opinia organelor competente, dorind să știm ce părere au ele despre aceste drumuri capcană și dacă vor întreprinde măsurile necesare, astfel încît șofatul să devină o plăcere.

Ajunși la Inspectoratul General al Poliției, am fost direcționați către Î.S. "Administraţia de Stat a Drumurilor", care, la fel, s-a eschivat de la o reacție, argumentînd că „în situația în care, intersecția denumită ”problematică” de către internauți, se află în mun. Chișinău, Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” nu are competența de a se expune asupra situației create”.

Pînă vom găsi adevărații responsabili, care vor putea să ne ofere o declarație referitor la acest subiect, ne înarmăm cu răbdare și pornim la drum!

Source: noi.md

Keywords:

intersecție , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
915 locuitori

Mireşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mireşti și Chetroşeni. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 915 oameni. Satul Mirești a fost menționat documentar în anul 1643.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.