23 may 2013, 09:41 views 9378
23 may 2013, 09:41 views 9378

Furtuna în capitală


Foto: jurnal.md

Furtuna din după-amiaza zilei de astăzi, 22 mai, a doborît mai mulţi arbori în capitală, trei dintre care au căzut peste automobile. Nimeni nu a fost accidentat. Pe strada Munceşti circulaţia troleibuzelor a fost paralizată din cauza ruperii unor cabluri electrice.

Directorul Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci, a declarat pentru IPN că defecţiunile au fost înlăturate şi troleibuzele şi-au reluat circulaţia după 15 minute.

Potrivit şefului de la Spaţii Verzi, Eliferie Haruţa, vîntul a doborît arbori pe 7 străzi din capitală. Echipele întreprinderii lucrează la îndepărtarea acestora.

Keywords:

ploi , Chisinau , pagube

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
552 locuitori

Sverdiac este un sat din cadrul comunei Recea, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîșcani și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Sverdiac a fost înființat în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.