13 december 2022, 15:00 views 2627
Deschiderea Chișinău Arena: Vor fi asigurate rute speciale ale transportului public
13 december 2022, 15:00 views 2627

Deschiderea Chișinău Arena: Vor fi asigurate rute speciale ale transportului public

Deschiderea Chișinău Arena este programată pentru 24 decembrie, iar Primăria va asigura transport public spre obiectiv.

Ion Ceban a solicitat responsabililor din cadrul Direcției transport să prezinte un plan corespunzător, transmite realitatea.md.

Conform edilului, autobuzele spre Arena Chișinău ar urma să circule pe 24 decembrie după-amiază. Acestea vor porni de la 16:00 și vor circula pînă la 18:30, cu interval de circa 30 de minute. După 22:00, vehiculele ar urma să aducă spectatorii spre Circ, de unde aceștia vor putea prelua alte mijloace de transport.

„Va fi un eveniment foarte mare. Un concert unde este preconizat să participe mii de oameni. În scenă vor fi cei de la Okean Elzy și sunt foarte mulți doritori. Am discutat cu organizatorii și au apelat la noi pentru a-i susține în ceea ce privește transportul public. (…) Vă rugăm să realizăm plan de organizare a transportului public de la 16:00 până la 18:30, într-un interval de 30 de minute, șapte-zece autobuze să se deplasează spre Arenă. Și de la 22:00, de la Arenă spre Circ”, a declarat Ceban în cadrul ședinței serviciilor Primăriei.

Okean Elzy avea planificat un concert în Moldova încă pe timp de pandemie. După amînarea lui, organizatorii au anunțat biletele procurate atunci vor fi înlocuite cu altele noi, iar doritorii pot beneficia și de un tichet în plus, drept cadou.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
2236 locuitori

Pelivan este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pelivan și Cişmea. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Orhei și la 52 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2236 de oameni. Satul Pelivan a fost întemeiat în anul 1932.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.