06 december 2023, 12:00 views 1636
Cine este candidatul PAS pentru funcția de primar al capitalei
06 december 2023, 12:00 views 1636

Cine este candidatul PAS pentru funcția de primar al capitalei

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat numele candidatului formațiunii pentru alegerile locale generale din municipiul Chișinău.

În cadrul unei conferințe de presă, cei de la PAS au anunțat că numele candidatului formațiunii pentru alegerile locale generale, care urmează să aibă loc în această toamnă este Lilian Carp, transmite Noi.md.

Potrivit acestuia, în următoarele zile-săptămîni, va începe dezbaterile publice pe viitorul program electoral al municipiului Chișiunău. Chișinăul nu este al unei persoane sau al unui partid, trebuie să înțelegem că orașul are nevoie de un nou suflu în dezvoltarea sa, a spus Carp.

Amintim că în data de 10 iunie, PAS s-a întrunit în cadrul Consiliului Național Politic. La reuniune, organizațiile PAS din Chișinău au decis asupra selectării candidaților la alegerile locale în Chișinău și în suburbii.

La fel, la Consiliu, a fost adoptată o declarație, prin care PAS se angajează să muncească, în continuare, pentru a duce Moldova în Uniunea Europeană.

În urma alegerilor locale din 2019, primar al municipiului Chișinău a fost ales Ion Ceban.

Source: noi.md

Keywords:

PAS , primar , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
898 locuitori

Lencăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lencăuți și Verejeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ocnița și la 221 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Satul Lencăuți a fost atestat documentar în anul 1628.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.