16 september 2013, 12:34 views 8150
16 september 2013, 12:34 views 8150

Hai la VeloHora-2013!


Foto: moldova.org

Toți iubitorii de ciclism și ai modului de viață sănătos sînt invitați să ia parte la cea de-a cincea ediție a Festivalului ”Velo Hora”, care va avea loc pe 22 septembrie. Startul va fi dat, ca de obicei, în Piața Marii Adunări Naționale la ora 09.00.

Se estimează că la ediția din acest an vor fi în jur de 10 mii de cicliști, care vor urma un traseu de 20 km.

Festivalul va include mai multe acțiuni interesante, printre care un Yard Sale, unde vor putea fi achiziționate obiecte de artizanat. Copiii se vor putea bucura de măiestria artiștilor, care le vor picta fețele cu desene haioase, iar pentru gurmanzi vor fi atrăgătoare mesele cu plăcinte calde. De asemenea, vor fi organizate loterii, unde fiecare doritor își va putea încerca norocul, premiile fiind biciclete.

În acest an, organizatorii festivalului și-au propus să promoveze valorile și tradițiile naționale, așa că sînt binevenite tot felul de ornamente și decoruri în stil popular.

Festivalul Velo Hora-2013 va culmina cu un concert susținut de membrii trupei ”Gîndul Mîței”.
 

Sursa:  NOI.MD

Keywords:

Chisinau , ciclism , Festival

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1597
Populația:
86 locuitori

Mîrzoaia este un sat din cadrul comunei Iurceni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 86 de oameni. Satul Mîrzoaia a fost menționat documentar în anul 1597.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.