13 february 2016, 12:30 Styles of Moldovan dance views 6919
Concert de caritate „Prin iubire salvăm vieți”
13 february 2016, 12:30 Styles of Moldovan dance views 6919

Concert de caritate „Prin iubire salvăm vieți”

La data de 24 februarie, de Dragobetesărbătoarea iubirii, Primăria oraşului Ungheni, Palatul de Cultură, AO „Poarta deschisă" și AO „Datina" vă invită la un concert de caritate „Prin iubire salvăm vieți", organizat pentru susţinerea tinerilor care au nevoie de ajutor. Este vorba de Sănduța Florea, o tînără domnişoară de numai 17 ani și Roman Ciobu, finalist al concursului „Moldova are talent".

Pentru Roman și Sănduța şi pentru dumneavoastră vor evolua artişti autohtoni cu renume, precum: Carolina Gorun, Marina Coptu, El Radu, Dana Marchetan, Cristina Scarlat, Vasile Lupu, Marina Filipovici și Nicolae Paliţ.

În aceeași seara specială veți avea parte de un Tîrg de caritate cu vedetele autohtone în holul Palatului de Cultură începînd cu ora 17:00. Concertul va începe la ora 18:00, în Sala Mare.

Vă aşteptăm cu drag la Palatul de Cultură din oraşul Ungheni, pe data de 24 februarie 2016, ora 17:00. Preţul unui bilet este de 100 lei. Biletele pot fi procurate la Casa Palatului de Cultură.

Source: provincial.md

Keywords:

caritate , concert , Ungheni

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.