25 aprilie 2024, 16:30 Sport views 919
Trei boxeri moldoveni s-au calificat în semifinalele Campionatului European
25 aprilie 2024, 16:30 Sport views 919

Trei boxeri moldoveni s-au calificat în semifinalele Campionatului European

Trei boxeri din Republica Moldova au ajuns în semifinalele Campionatului European de box masculin și feminin care se desfășoară la Belgrad.

Astfel, ei și-au asigurat cel puțin medaliile de bronz și locul III la campionatul continental.

Mai exact, după ce au obținut o altă victorie în luptele din sferturile de finală, în semifinale vor evolua: Alexandru Paraschiv cu Malik Hasanov din Azerbaidjan la categoria 63,5 kg; Vasile Cebotari cu Jovan Nikolic din Serbia la categoria 71 kg; Daria Kozorez la categoria +81 kg cu Rek Hoffman din Ungaria.

Ion Plînga (48kg), Danila Ocoman (57kg), Januș Caravan (67kg), Davron Bozorov (75kg), Dumitru Coșciug (80kg), Andrei Kiriakov (86kg), Andrei Zaplitnîi (92kg), Nicolae Burdiuja (+92kg) și Iulia Corol (54kg) au suferit înfrîngeri în sferturile de finală și au ocupat locurile V.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , campionatul european

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
233 locuitori

Bogdanovca Nouă este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Cimișlia și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 233 locuitori. Satul Bogdanovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1872.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.