Mergi spre compartimentul: Istoria
13 noiembrie 2017, 11:20 Istoria views 8516
Pahomova: Moldovenii.md, una din sursele de inspirație la crearea documentarului ”Istoria Moldovei”
13 noiembrie 2017, 11:20 Istoria views 8516

Pahomova: Moldovenii.md, una din sursele de inspirație la crearea documentarului ”Istoria Moldovei”

Jurnalista, Elena Pahomova apreciază calitatea și varietatea de informație care se regăsește pe site-ul moldovenii.md privind istoria Republicii Moldova.

Fiind invitata emisiunii «Mîndriți-vă că sînteți moldoveni», unde a dezvăluit detalii din culisele creării documentarului "Istoria Moldovei", Pahomova a spus că site-ul moldovenii.md a fost una dintre sursele de informare la realizarea documentarului.

Pahomova, care este unul dintre scenariștii filmului Istoria Moldovei, susține că site-ul este prima și singura încercare unde este sistematizată informația despre istoria țării noastre.

Cuvinte cheie:

film , istoria , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1064 locuitori

Hruşova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Chetroasa, Ciopleni şi Hruşova. Satul Hruşova este situat la o distanţă de 24 km de oraşul Criuleni şi la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Hruşova constituie 1064 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Hruşova datează din 5 mai 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.