Mergi spre compartimentul: Cultura
03 ianuarie 2024, 16:00 Cultura views 1912
La concertul de Anul Nou din capitală, au fost puse în valoare tradițiile noastre
03 ianuarie 2024, 16:00 Cultura views 1912

La concertul de Anul Nou din capitală, au fost puse în valoare tradițiile noastre

Circa 130 de mii de oameni au petrecut anul 2023 şi au întîlnit noul an în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău (PMAN), în noaptea de Revelion. Concertul organizat de Primăria Chişinău a durat pînă dimineaţa.

Municipalitatea a reușit să creeze atmosferă frumoasă în tot orașul și nemijlocit în PMAN în ziua lansării Tîrgului de Crăciun, dar și în seara dintre ani, notează Noi.md.

În aceste zile, în capitală mii de oameni din toată țara, dar și conaționalii noștri de peste hotare.

La concertul organizat în PMAN, care a durat 8 ore, au participat interpreţi faimoşi din republică. Evenimentul a pus în valoare cultura, oamenii de artă şi tradiţiile noastre.

Municipalitatea a venit cu mulțumiri pentru toți artiștii, regizorii și angajații de la Direcția Cultură şi Patrimoniu Cultural, care au contribuit la buna organizare a concertului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concert , Anul Nou , tradiții

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
593 locuitori

Trifăneşti este un sat din cadrul comunei Heciul Nou, raionul Sîngerei. Satul Trifănești se află la distanța de 32 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 593 de oameni. Localitatea a fost înființată în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.