Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
18 februarie 2014, 11:50 Sărbători şi obiceiuri views 14107
Noi tendinţe pentru viitoarele mirese. Iată ce modele de rochii şi ce accesorii se poartă în acest an
Foto: publika.md
18 februarie 2014, 11:50 Sărbători şi obiceiuri views 14107

Noi tendinţe pentru viitoarele mirese. Iată ce modele de rochii şi ce accesorii se poartă în acest an

Se schimbă moda în materie de rochii de mireasă. Designerii vestimentari spun că anul acesta sînt în vogă stilul anilor 20 şi modelele sirenă. Iar accesoriile potrivite pentru astfel de ţinute sînt cununile din flori vii şi pantofii coloraţi.

Cristina este în căutarea rochiei pentru cel mai important eveniment din viaţa sa. Chiar dacă nunta va avea loc la vară, viitoarea mireasă vrea să organizeze totul din timp. "Sînt nerăbdătoare şi am venit mai repede să-mi aleg o rochie. Cel mai mult mi-a plăcut cea în stil de sirenă, cu dantelă. Am să combin stilul romantic cu stilul rustic", a spus Cristina.

În acest an, miresele pot opta pentru rochii romantice, vaporoase cu dantele şi volane. "Anul acesta este în vogă mireasa boemă, cea care va purta o rochie comodă, dar în acelaşi timp elegantă. Dacă nunta este în stil rustic atunci pentru mireasă o coroniţă din flori naturale, dacă este nuntă în stilul anilor '20 - o bandană cu aplicaţii, strasuri", a declarat Ala Barbăscumpă, organizator de nunţi.

Miresele care nu se tem să experimenteze, îşi pot alege pentru rochie o pereche de pantofi coloraţi, în tonul buchetului. Saloanele de mariaj din Capitală dau în chirie rochii de mireasă cu 350 de euro şi 1600 de euro. În magazine, o rochie de mireasă costă şi 3500 de euro.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

moda , tradiții , cultura , nunta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1715
Populația:
225 locuitori

Rîngaci este un sat din cadrul comunei Cepeleuţi, raionul Edineţ. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Edineț și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 225 de oameni. Satul Rîngaci a fost menționat documentar în anul 1715.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.