Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
01 martie 2016, 15:32 Sărbători şi obiceiuri views 7278
Vameșii și polițiștii de frontieră au dăruit mărţişoare (Foto)
01 martie 2016, 15:32 Sărbători şi obiceiuri views 7278

Vameșii și polițiștii de frontieră au dăruit mărţişoare (Foto)

Mărţişoare pentru toţi cei care în prima zi a primăverii traversează frontiera de stat. Angajații Poliției de Frontieră, dar și vameșii, au dăruit mărțișoare și au felicitat toţi călătorii care traversează frontiera de stat.

Totodată, În ajunul sărbătorii de 1 Martie, un grup de polițiste de frontieră din Direcția regională EST a participat la expoziția-târg raională "Farmecul Mărțișorului". Fetele au confecționat cu măiestrie diverse mărțișoare, ca într-un final lucrările acestora să fie menționate ca fiind cele mai frumoase, interesante și originale.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Martisor , politia , vama

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1536
Populația:
2529 locuitori

Drăgăneşti este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drăgănești, Sacarovca și Chirileni. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Sîngerei și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2529 de oameni. Satul Drăgănești a fost menționat documentar în anul 1536 cu numele Pîrtești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.