Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
20 ianuarie 2014, 10:57 Natura şi turismul views 27220
În Moldova vine iarnă. Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile?
Foto: protv.md
20 ianuarie 2014, 10:57 Natura şi turismul views 27220

În Moldova vine iarnă. Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile?

În sfîrșit, vine iarna. Cei-i drept deocamdată cu lapoviță. Meteorologii au emis cod galben de lapoviță pentru săptămîna curentă.

Vom avea cod galben de lapoviță si vînt puternic pe întreg teritori țării, valabil de luni pînă miercuri. Astfel, de la începutul săptămînii termometrele vor indica minime de -2 și maxime de 5 grade Celsius.

Luni și marți vom avea precipitații sub formă de ploaie și lapoviță așa că șoferii dar și pietonii trebuie să fie atenți întrucît pe drum se va forma ghețuș. Spre sfîrșitul saptamînii vremea se răcește simțitor, vom avea - 6 gade noaptea și 0 grade ziua.

Potrivit meteorologilor iarna își va intra în drepturi la începutul lunii februarie, cînd vom avea zăpadă și minime de - 15 grade.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Moldova , temperatura , iarna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
17769
Populația:
1237 locuitori

Chetroşica Nouă este un sat şi comună din raionul Edineţ. Chetroşica Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Chetroşica Nouă este situat la o distanță de 10 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, la 25 km de oraşul Edineţ şi la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1237 de oameni. Satul Chetroşica Nouă a fost întemeiat între anii 1776-1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.