Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
14 iulie 2015, 17:03 Natura şi turismul views 6159
Moldovenii vor putea obține viză kenyană prin Internet
Foto: facebook.com
14 iulie 2015, 17:03 Natura şi turismul views 6159

Moldovenii vor putea obține viză kenyană prin Internet

În Kenya au fost introduse noi reguli de intrare în țară. Acum cetățenii țărilor care pentru vizitarea statelor din Africa de Est au nevoie de viză o vor perfecta prin intermediul internetului, și nu o vor primi la aeroport.

Anterior, viza pentru Kenya putea fi obținută la sosire – o atare posibilitate era oferită celor care zburau în Kenya prin aeroportul din Nairobi. Din 2 iulie, regulile s-au schimbat: acum întreaga procedură este mutată pe internet, iar pentru perfectarea actului permisiv este necesară înregistrarea pe portalul de stat ecitizen.go.ke. Următorii pași după înregistrare includ alegerea tipului de viză, completarea cererii electronice și plata taxelor de viză. Solicitarea unei vize trebuie făcută în prealabil, perioada de examinare a cererilor durînd 2-7 zile lucrătoare. Confirmarea vizei va fi trimisă la adresa de email a solicitantului, aceasta va trebui imprimată și prezentată la controlul de frontieră.

Inovația va intra în vigoare la 1 septembrie. Înainte de această dată, în perioada de tranziție, viza kenyană poate fi obținută fie prin internet, fie la sosire.

Cuvinte cheie:

viza , internet , turism , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1516
Populația:
1259 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Onesti si Strimbeni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 68 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1259 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1516.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.