Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
02 decembrie 2015, 15:25 Natura şi turismul views 8115
Ca în povești! Cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa (Foto)
02 decembrie 2015, 15:25 Natura şi turismul views 8115

Ca în povești! Cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa (Foto)

V-ați făcut planurile de vacanță pentru sărbătorile de iarnă? Dacă nu, vedeți mai jos o selecție a celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, unde ați putea călători în această perioadă.

Iarna în Europa este un timp minunat să vizitaţi cele mai frumoase pieţe de Crăciun. Dacă sunteţi în căutarea cadourilor de Crăciun şi visaţi la miros de brad sau la sunetul minunat al colindelor de Crăciun, vă invităm să admiraţi selecţia realiată de europeanbestdestinations.com cu cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa, destinaţii perfecte pentru sărbătorile de iarnă.

Strasbourg

Prima piaţă de Crăciun a fost organizată în 1570 în Strasburg, sub numele de "Christkindelsmärik" (piaţă a Pruncului Iisus). Începând cu acest an, Strasbourg a continuat tradiţia, organizând o piaţă de Crăciun tradiţională, autentică şi bogată.

 

Aachen

În fiecare an înainte de Crăciun, pieţele şi străzile din jurul Catedralei şi Primăriei din Aachen sunt transformate într-un paradis de lumini şi culori, sunete şi mirosuri festive. Târgul de Crăciun fascinează atât pe cei tineri, cât şi pe cei bătrâni.

 

Viena

Pieţele de Crăciun din Viena au cu adevărat o tradiţie veche. Precursorii evenimentelor actuale datează din Evul Mediu, atunci când în 1298 Albrecht I a acordat cetăţenilor din Viena privilegiul de a deţine o piaţă în decembrie sau "Krippenmarkt". De atunci, caracterul şi prevalenţa acestor pieţe s-au schimbat considerabil. În prezent, peste 20 pieţe de Crăciun vând o gamă largă de cadouri de sezon şi delicatese.

 

Nuremberg

 

Lille

 

 

Dresden

 

Bruxelles

 

Koln

 

Manchester

 

Praga

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

piata , Crăciunul , Europa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Stălinești este un sat din raionul Ocnița, în componența comunei Corestăuți. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 satul Stălineşti este complet depopulat. Satul Stălinești a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.