Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
20 ianuarie 2016, 16:02 Natura şi turismul views 6122
Noi oportunităţi pentru moldoveni, polonezi şi japonezi
20 ianuarie 2016, 16:02 Natura şi turismul views 6122

Noi oportunităţi pentru moldoveni, polonezi şi japonezi

A fost lansată prima cursă aeriană Chişinău-Varşovia-Tokyo. Acum, pasagerii din au acces la zboruri spre 60 de destinaţii ale lumii, oportunitate ce apare odată cu aderarea Moldovei la spaţiul aeronautic european.

Primii pasageri au fost transportați spre Tokyo cu un Boeing revoluționar de model 787 din Aeroportul Chopin, din capitala Poloniei. Lansarea cursei a fost însoțită de un şir de ceremonii la care au participat și reporterii de la Moldova 1.

Jurnaliștii din peste 35 de state, care au reflectat evenimentul, sunt de părere că lansarea curselor din alte state europene în Moldova deschide noi oportunități pentru cetățenii noștri, dar și pentru cei care vor să investească în țara noastră.

Compania aeriană de stat din Polonia care asigură legătura Moldovei cu alte 60 de destinații a revenit pe piața noastră la începutul acestei luni după o perioadă de restructurare. Administrația companiei spune că Moldova este unul dintre cei mai importanți clienți din regiune.

Cursa a fost inaugurată cu fast și în Japonia. Oficiali de rang înalt au tăiat panglica spre noi orizonturi.

 

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

turism , avion , zbor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1348 locuitori

Crişcăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Crişcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1348 de oameni. Satul Crişcăuţi a fost menționat documentar în anul 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.