Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
04 noiembrie 2016, 10:20 Natura şi turismul views 5348
Topul celor mai luxoase hoteluri din Europa
04 noiembrie 2016, 10:20 Natura şi turismul views 5348

Topul celor mai luxoase hoteluri din Europa

Specialiștii de la Business Insider au făcut un top al celor mai luxoase hoteluri din Europa, în baza notelor puse de turiști. Cel puțin patru dintre primele zece se afală în Marea Britanie, trei din Italia, două din Franța și unul în Ungaria.

Pe primul loc în top este Lanesborough din Londra. Cel mai scump hotel din capitala Marii Britanii, acesta pune la dispoziția clienților nu mai puțin de 93 de camere. Apartamentul regal, care cuprinde șapte dormitoare, ajunge să coste și 10 mii de euro pe noapte. Totuși, deliciul vizitatorilor este restaurantul din aceeași clădire, care are o stea Michelin.

Îl urmează hotelul Santa Caterina din localitatea italiană Amalfi. Numit de specialiști drept hotelul perfect pentru perechile care vor să-și petreacă luna de miere. Acesta este cunoscut mai ales pentru peisajele pitorești. Vila, construită încă în secolul 19, este amplasată pe malul Mării Adriatice și oferă priveliști splendide tinerilor îndrăgostiți. Cea mai ieftină cameră costă 360 de euro, pe cînd cea ma scumpă ajunge pînă la aproape 3.500 de euro pe noapte.

Podiumul este încheiat de hotelul J K Place Roma din capitala Italiei. Amplasat în cel mai mare cartier de shopping din Roma, localul de fițe este definiția luxului italian. Mobila fabricată manual de designeri vestiți și mîncarea din restaurantul hotelului, îl face să fie preferatul celebrităților care vin în vacanță la Roma. Și prețurile sînt pe măsură: o noapte în cea mai luxoasă cameră îi costă pe vizitatori 2.100 de euro.

În top se mai regăsesc hoteluri din Italia, Franța și Ungaria.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

top , hotel , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.