Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
25 noiembrie 2016, 12:25 Natura şi turismul views 6140
Punctul de trecere „Soroca-Ţekinovca”, temporar închis
25 noiembrie 2016, 12:25 Natura şi turismul views 6140

Punctul de trecere „Soroca-Ţekinovca”, temporar închis

Serviciul Vamal informează despre sistarea temporară a activității punctului de trecere "Soroca-Țekinovca", cauzată de o defecțiune tehnică a bacului care asigură transportul peste rîul Nistru.

Serviciul Vamal, recomandă persoanelor care și-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere menționat să opteze pentru alte posturi aflate în proximitate, "Soroca-Țekinovca" (local) și "Cosăuți-Iampoli" (internațional).

Amintim că la punctul de trecere a frontierei „Palanca - Maiaki - Udobnoe", în perioada 10 decembrie 2016 – 1 iunie 2017, se vor efectua lucrări de reparaţie a traseului Odesa-Reni (M15) şi a podului peste Nistru din regiunea Maiaki.

Potrivit Ministerul de Externe de la Kiev, pe acest tronson, autorităţile ucrainene vor redirecţiona traficul rutier pe reţeaua drumurilor de ocolire adiacente şi anume pe traseul R70 Odesa-Belgorodnestrovskii-Monaşi, M15, cu acces la portul Iliciovsk.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

punct de trecere , Soroca , feribotul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
585 locuitori

Boghenii Noi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Izvoreni, Boghenii Vechi, Boghenii Noi, Mirceşti și Poiana. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Boghenii Noi a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.