Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 aprilie 2017, 14:45 Natura şi turismul views 37876
Temperaturi de iarnă la final de aprilie
19 aprilie 2017, 14:45 Natura şi turismul views 37876

Temperaturi de iarnă la final de aprilie

Meteorologii prognozează vreme rece pentru următoarele zile. Minimele vor coborî pînă la minus 6 grade Celsius în nopţile de duminică şi luni.

Astfel, pentru 24 şi 25 aprilie, meteorologii anunţă înghețuri la suprafața solului de -1..-6°C, izolat în aer -1..-3°C. Pe timp de zi, mercurul din termometre va indica +8..+13°C.

Pentru mîine, sinopticienii anunţă cer noros, pe arii extinse precipitații puternice sub formă de ploaie și lapoviță. Pe arii extinse formarea depunerilor de lapoviță. Vîntul va sufla din nord-est moderat la puternice, cu intensificări.

Mîine, temperatura aerului noaptea va oscila între 0..+3°C, înghețuri -1..-3°C, iar ziua se vor înregistra între +1..+5°C.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

ninsori , temperatura , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
29 locuitori

Iachimeni este un sat din raionul Edineţ, în componenţa comunei Constantinovca. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 în satul Iachimeni trăiau 29 de locuitori. Localitatea se află la o distanţă de 22 km de oraşul Edineţ și la 224 km de oraşul Chișinău. Satul Iachimeni a fost  întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.