Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
12 mai 2017, 10:50 Natura şi turismul views 10902
Cînd îşi va relua activitatea punctul de trecere Palanca – Maiaki
12 mai 2017, 10:50 Natura şi turismul views 10902

Cînd îşi va relua activitatea punctul de trecere Palanca – Maiaki

Punctul de trecere a frontierei moldo-ucrainene Palanca – Maiaki va fi redeschis din data de 15 mai. Anunţul a fost făcut astăzi de Poliția de Frontieră (PF).

Potrivit PF, recent au fost finisate lucrările de construcție a unui drum temporar, care face legătura dintre punctele de trecere Palanca, R. Moldova, și Maiaki, Ucraina.

Conform sursei citate, punctul de trecere Palanca – Maiaki şi-a sistat activitatea la finele anului trecut, după ce au fost demarate lucrările de reconstrucție a podului situat pe traseul Odesa-Reni, în proximitatea localității Palanca. Pe parcursul ultimelor luni, traficul rutier a fost redirecţionat prin vama Palanca-Udobnoe.

Datele PF arată că în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au contracarat două tentative de trecere ilegală a bunurilor peste graniţă, iar șapte persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

punct de trecere , Palanca , activitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
484 locuitori

Hîrbovăţul Nou este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de locuitori. Satul Hîrbovăţul Nou a fost înființat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.