Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
18 ianuarie 2018, 12:00 Natura şi turismul views 12787
Două puncte de trecere de la frontiera de stat și-au sistat activitatea
18 ianuarie 2018, 12:00 Natura şi turismul views 12787

Două puncte de trecere de la frontiera de stat și-au sistat activitatea

(UPDATE 11:08) Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, care au condiționat întreruperea curentului electric pe partea ucraineană, mai multe puncte de trecere din sudul țării și-au sistat activitatea:

PTF Ceadîr-Lunga - Maloiaroslaveț;PTF Ceadîr-lunga-Novîie-Traianî,PTF Mirnoe-Tabaki;PTF Etulia - Nagornoe.

De menţionat că PTF Giurgiuleni-Reni şi-a reluat activitatea.

(08:45) Două puncte de trecere Giurgiulești-Reni și Ceadîr-Lunga - Maloiaroslaveț și-au sistat activitatea. Potrivit poliţiştilor de frontieră, punctele de trecere au fost închise din cauza întreruperii curentului electric pe partea ucraineană.

Participanții la traficul transfrontalier care și-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate, sînt rugaţi să opteze pentru altele aflate în proximitate.

Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

punct de trecere , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
1322 locuitori

Victorovca este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1322 de oameni. Satul Victorovca a fost menționat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.