Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
21 martie 2018, 14:10 Natura şi turismul views 8702
Postul vamal „Cosăuți” și-a sistat activitatea
21 martie 2018, 14:10 Natura şi turismul views 8702

Postul vamal „Cosăuți” și-a sistat activitatea

Postul vamal de tip debarcader „Cosăuți" și-a sistat astăzi activitatea din cauza creșterii nivelului de apă în rîul Nistru.

Punctul de trecere „Cosăuți" a activat doar pe parcursul zilei de ieri, funcționalitatea acestuia fiind întreruptă de pe 15 martie.

Solicitată de agenție, purtătorul de cuvînt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a specificat că pe durata suspendării circulației, persoanele pot opta pentru alte două posturi vamale, aflate în apropriere: „Soroca" (debarcader) sau „Otaci" (rutier).

Nivelul apei în râul Nistru s-a ridicat după ce pe teritoriul Republicii Moldova și în țările vecine, în ultimele zile, a căzut o cantitate sporită de precipitații.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

vama , activitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
3340 locuitori

Coloniţa este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Coloniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3340 de oameni. Satul Colonița a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.