Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
21 iunie 2020, 10:00 Natura şi turismul views 4267
Este nevoie de asigurare de COVID-19 pentru a intra în Ucraina?
21 iunie 2020, 10:00 Natura şi turismul views 4267

Este nevoie de asigurare de COVID-19 pentru a intra în Ucraina?

La adresa redacției Noi.md au parvenit o mulțime de întrebări din partea cititorilor, care sînt îngrijorați de zvonuri precum că Ucraina va introduce regula deținerii obligatorii a asigurării de COVID-19 pentru cetățenii care intră pe teritoriul Ucrainei.

Cititorii se întreabă: "Există astfel de asigurări în Moldova?"

Asigurare de COVID-19 în Moldova nu există și puțin probabil că cineva va face în viitorul apropiat. Această opinie a fost exprimată pentru Noi.md de experți care au dorit să-și păstreze anonimatul, comentînd posibilitatea eliberării unor astfel de asigurări în țara noastră, care ar putea fi solicitate la intrarea în unele țări.

"Asigurările de COVID-19 în Moldova nu au fost, nu sînt și puțin probabil că cineva le va face. Teoretic o astfel de asigurare va costa o mulțime de bani. Nici o companie de asigurări din Moldova nu se va ocupa de acest lucru, deoarece este cel puțin ilogic și, cel mult, miroase a aventură, inclusiv din partea celor care o vor cere", au menționat experții.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ucraina , coronavirus , asigurare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1631
Populația:
3964 locuitori

Şuri este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Șuri și Șurii Noi. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3964 de oameni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Drochia și la 189 km de Chișinău. Satul Șuri a fost menționat documentar în anul 1631.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.