Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
03 februarie 2021, 11:40 Natura şi turismul views 2711
Ce măști trebuie să purtați dacă mergeți în Germania
03 februarie 2021, 11:40 Natura şi turismul views 2711

Ce măști trebuie să purtați dacă mergeți în Germania

Cetățenii Republicii Moldova care călătoresc în Germania trebuie să fie atenți la modelul de mască de protecție pe care-l vor purta. Cei care pleacă cu avionul nu vor mai fi lăsați la bord cu măști de pînză obișnuite.

Mai exact, începând cu 1 februarie, autoritățile germane au introdus noi restricții pentru purtarea măștilor de protecție, pe care pasagerii trebuie să le respecte la aeroport, la bordul aeronavelor, autobuzelor și altor locuri publice.

„Sînt permise următoarele tipuri de măști de protecție: medicale, FFP2, KN95. Nu sînt permise măști de pînză obișnuite”, a anunțat compania aeriană Air Moldova.

Copiii sub 6 ani nu sînt obligați să poarte mască.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Germania , mască medicală

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1523
Populația:
23650 locuitori

Dubăsari este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Dubăsari. Amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, oraşul Dubăsari se află la o distanţă de 47 km de Chișinău. În anul 2004 populaţia oraşului constituia 23650 de locuitori. Satul Dubăsari, a cărui denumire vine de la vechiul cuvînt dubăsar (luntraş), este atestat de documente începînd cu anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.