Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
11 noiembrie 2023, 11:00 Natura şi turismul views 1111
Cea mai mare companie aeriană din Israel acum și pe Aeroportul Chișinău
11 noiembrie 2023, 11:00 Natura şi turismul views 1111

Cea mai mare companie aeriană din Israel acum și pe Aeroportul Chișinău

Cea mai mare companie aeriană din Israel EL AL, acum și pe Aeroportul Internațional Chișinău

EL AL Israel Airlines a fost întîmpinat de către Aeroportul Chișinău în mod festiv, pasagerii fiind plăcut surprinși cu o atmosferă de sărbătoare, tradiționalul moment ,,pîine cu sare” și desigur arcada formată din jeturi de apă, momentul devenit deja simbol al intrării unei companii aeriene noi în familia aeroportului.

Așadar, orarul de zbor urmează a fi completat prin cursele regulate directe Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, cu o frecvență de două ori pe săptămînă în zilele de joi și duminică.

Menționăm ca EL AL are sediul în incinta Aeroportului Internațional Ben Gurion, traducerea din limba ebraica a termenului "EL AL" אל על fiind - "spre înălțimi".

Totodată aceasta este considerată și una dintre companiile aeriene cele mai sigure, datorită procedurilor sale de securitate foarte stricte, atît la sol cît și la bordul aeronavelor, avînd un sistem specific de siguranță a zborului, nemaiîntîlnit la alte linii aeriene.

Pasagerii care urmeaza sa efectueze un zbor cu liniile EL AL sînt rugați să se prezinte la aeroport în vederea efectuării check-in-ului cu trei ore înaintea zborului.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
561 locuitori

Buzduganii de Sus este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 561 de oameni. Satul Buzduganii de Sus a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.