Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 martie 2014, 12:18 Diaspora moldovenească views 12388
O moldoveancă va participa la concursul Miss World Canada 2014
Foto: protv.md
04 martie 2014, 12:18 Diaspora moldovenească views 12388

O moldoveancă va participa la concursul Miss World Canada 2014

Se știe că moldovencele sînt femei frumoase si ambițioase, așa că rar concurs de frumusețe fără ele. De această dată o moldoveancă s-a înscris la Miss World Canada 2014 și speră să obțină marele titlu.

Viorica Lefter locuiește de 4 ani în orașul Ontario impreuna cu părintți. Tînăra are 19 ani și spune ca a trimis cîteva poze pe site-ul oficial al concursului Miss World Canada. Apoi a fost contactată de organizatori, cu care a stabilit un interviu telefonic.

Viorica a scris pe contul sau de pe o retea de socializare ca a raspuns la intrebari cu privire la educatia, pasiunile, ocupatiile sale din timpul liber si planurile de viitor, asa ca a fost acceptata in concurs.

Anul acesta competitia va avea loc la Vancouver, in luna mai, si va oferi uneia dintre cele 60 de participante o excursie la Londra, dar si dreptul de a participa la Miss World 2014.

Nu este pentru prima data cînd o moldoveanca participa la un concurs de frumusete în Canada. In 2010, Elena Semikina a castigat titlul Miss Universe Canada. Tanara a concurat alaturi de alte 60 de fete si a fost recunoscuta cea mai frumoasa.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

diaspora , moldovenii , Canada , concurs , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1388 locuitori

Jevreni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Jevreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Criuleni și la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1388 de oameni. Satul Jevreni a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.