Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 noiembrie 2014, 13:16 Diaspora moldovenească views 12891
Cum a devenit magician moldoveanul Garry Cozma (video)
Foto: unimedia.info
23 noiembrie 2014, 13:16 Diaspora moldovenească views 12891

Cum a devenit magician moldoveanul Garry Cozma (video)

În perioada cînd studia la Colegiul de muzică „Ștefan Neaga" din Chișinău, Igor Cozma a pornit într-un turneu internațional alături de trupa sa.

În cadrul unei emisiuni televizate la care a participat, tînărul a rămas impresionat de un magician din Romînia care făcea trucuri cu cărți de joc.

După mulți ani de antrenament, astăzi, tînărul Igor Cozma din Republica Moldova este magician cu acte în regulă. Anul trecut a primit diploma de magician din partea Asociației de Magicieni, care își are sediul central la New York.

„Am muncit foarte mult ca să execut anumite trucuri. Unii consideră că este ceva simplu și este vorba doar de dibăcia mîinilor. De fapt, pentru a executa un truc cu exactitate este nevoie de muncă, studierea tehnicilor, investesc timp și bani", a spus Igor.

Tînărul este cunoscut sub numele de scenă Garry Cozma. „Încerc să mă antrenez cît mai des, să introduc tehnici noi și trucuri interesante. Pentru început încerc să simt publicul și doar după știu ce trucuri trebuie să fac ca să le placă", a adăugat acesta.

Concomitent, tînărul în vîrstă de 26 de ani moderează cîteva rubrici televizate în cadrul mai multor instituții media din țară.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

moldovenii , magie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1576
Populația:
1307 locuitori

Rujniţa este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Satul Rujniţa este situat la o distanţă de 27 km de oraşul Ocniţa şi la 219 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1307 oameni. Prima menţiune documentară a Rujniţei datează din 5 decembrie 1576. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.