Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 martie 2015, 10:34 Diaspora moldovenească views 8876
Standul R. Moldova s-a bucurat de o atenție sporită la Seara Gusturilor Francofone din Varșovia
25 martie 2015, 10:34 Diaspora moldovenească views 8876

Standul R. Moldova s-a bucurat de o atenție sporită la Seara Gusturilor Francofone din Varșovia

La data de 20 martie curent, Ambasada Republicii Moldova la Varșovia a luat parte la «Seara Gusturilor Francofone». Evenimentul a fost prilejuit Zilei Internaționale a Francofoniei și a fost organizat cu suportul Grupului Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor Francofone (GADIF).

În cadrul acestuia, au participat cca. 300 de persoane – diplomați, funcționari polonezi, oameni de afaceri, personalități culturale etc.

Standul Ambasadei Republicii Moldova, prezentă pe lîngă alte 10 ambasade, a inclus obiecte de artizanat, produse culinare tradiționale, băuturi alcoolice și non-alcoolice, precum și variate produse de cofetărie. Acesta s-a bucurat de o atenție sporită din partea audienței datorită oformării și gamei largi de obiecte expuse.

Cuvinte cheie:

Moldova , Polonia , ambasada , expoziție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1956
Populația:
1841 locuitori

Ghindeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a țării, oraşul Ghindeşti este situat la o distanţă de 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituie 1841 locuitori. Orașul Ghindești a fost înființat în anul 1956 pe lîngă fabrica de zahăr din localitate.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.