Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 aprilie 2015, 15:46 Diaspora moldovenească views 12258
Moldoveanca care a devenit sursa de inspirație a Andreei Marin (VIDEO)
Foto: pentruea.md
08 aprilie 2015, 15:46 Diaspora moldovenească views 12258

Moldoveanca care a devenit sursa de inspirație a Andreei Marin (VIDEO)

Lilia Mîndru este o tînără din Republica Moldova, care știe să lupte pentru viață. Anul trecut, am admirat-o cu toții pe podiumul prezentării de modă DARE Social Fashion Show, dedicată încurajării femeilor cu dizabilități din Republica Moldova. După ce a defilat, Lilia a cunoscut-o pe Andreea Marin, a apărut pe coperta numărului aniversar al revistei „Avantaje" și ulterior, a fost rugată de Andreea să participe în cadrul campaniei „Alege demnitatea", în care să-și spună povestea inspirațională. Ce a învățat prezentatoarea română de la Lilia, aflați mai jos.

„Alături de Lilia, am învățat că totul este posibil, dacă faci alegerile potrivite în viață; că poți să trăiești frumos și demn și să îți spui povestea, fiind o inspirație pentru cei care traiesc, ca și tine, cu o dizabilitate. Dar Lilia este o inspirație mai ales pentru cei norocoși, că sunt sănătoși. Pentru că ea nu se plînge, ci îți arată mereu că poate. Pentru că ea vede, în cadrul ce o ajuta zi de zi să meargă – un prieten, nu un instrument pe care sa incerce sa il ascunda.. Cunoaște-o mai bine prin proiectul nostru, în care ea lucrează cu tot sufletul: alegedemnitatea.ro și află cum o poți sprijini chiar tu. (Proiect cofinanțat din Fondul Social European dedicat persoanelor cu dizabilități și celor afectate de violența în familie)", a mărturisit Andreea Marin, într-un mesaj virtual, publicat pe internet.

Sursa: pentruea.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , femei , viata , lupta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.