Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 septembrie 2015, 14:35 Diaspora moldovenească views 7943
Un moldovean a fost amendat cu 8 mii de euro pentru că a condus mașina timp de 48 de ore
09 septembrie 2015, 14:35 Diaspora moldovenească views 7943

Un moldovean a fost amendat cu 8 mii de euro pentru că a condus mașina timp de 48 de ore

Un moldovean s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de polițiștii italieni că s-a aflat la volan timp de 48 de ore.

Cetățeanul moldovean în vârstă de 42 de ani lucrează șofer de TIR pentru o companie din orașul Brescia. El a fost oprit de polițiștii rutieri pentru un control de rutină.

După ce au verificat tahograful instalat în vehicul, polițiștii au constatat că moldoveanul conducea de 45 de ore. Acesta le-a explicat polițiștilor că a făcut câteva popasuri scurte, dar se pare că nu i-a convins, scrie stirilocale.md.

Moldoveanul s-a ales cu o amendă de 8.000 de euro pentru că nu a respectat programul de odihnă și a pus în pericol viața sa, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , Italia , amenda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
57 locuitori

Buneţi este un sat din cadrul comunei Tohatin, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.64 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.70 km. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 57 de oameni. Satul Buneți a fost înființat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.