Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 februarie 2012, 14:08 Realitatea moldovenească views 5538
13 februarie 2012, 14:08 Realitatea moldovenească views 5538

Învigatorii concursului foto „Tradițiile de iarnă ale moldovenilor”

Site-ul www.moldovenii.md vă mulţumeşte pentru interesul manifestat faţă de concursul foto „Tradițiile de iarnă ale moldovenilor”, dar mai ales pentru participarea dvs. activă la concurs. Felicităm călduros învingătorii concursului şi le dorim la mai mult şi la mai mare!

Faceţi cunoştinţă cu Învigatorii noştri 

 

 

Comentarii

 (4)
  • #4 victor Răspunde Citează selecţia
    da mii interesant ce ai prokurat?
  • #3 olyka Răspunde Citează selecţia
    Victor nu e nici o farsa,organizatorii sunt foarte seriosi si cu acesta vouchere am putut procura orice am dorit din magazinele sponsorilor.
  • #2 olyka Răspunde Citează selecţia
    va multumim mult pentru premii!!!
  • #1 victor Răspunde Citează selecţia
    Interesant eu initial credeam ca este o gluma cu premiile acestea, insa intradevar ma telefonat si pe mine si measpus ca sa ma duc sami eau premiul, am un usb flash de 8gb.
    eu personal sint foarte multumit si le mutumesc organizatorilor pentru timpul si resursele acordate desfasurarii concursului si in genere pentru existenta unui sait care a trezit in mine adevaratul moldovan si nu romin...

    apropo ceilati cistigatori puteti sa va dati cu parerea, sau sami spuneti pricolul cu certificatele acelea cea ati putut sa procurati pe baza lor, si daca acolo nu este o farsa ceva?

    PARTICIPATI SI CISTIGATI, URAAAAAAAAAA
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
336 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 336 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.