Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 februarie 2017, 11:06 Diaspora moldovenească views 5609
Președintele va avea o întîlnire cu diaspora moldovenească de la Bruxelles
07 februarie 2017, 11:06 Diaspora moldovenească views 5609

Președintele va avea o întîlnire cu diaspora moldovenească de la Bruxelles

Președintele Republicii Moldova care se află într-o vizită oficială în Uniunea Europeană va avea o întrevedere cu diaspora moldovenească de la Bruxelles. Despre aceasta Igor Dodon anunță într-o postare de pe pagina sa de pe o rețea socială.

"Ceva timp în urmă am primit o scrisoare deschisă cu solicitarea de a desfășura o eventuală întrevedere cu reprezentanții diasporei, aici la Bruxelles.

M-am întîlnit cu persoanele care au semnat această scrisoare și am stabilit că pe 7 februarie 2017, vom avea o întrevedere cu toți cei care doresc să discutăm despre Republica Moldova, despre problemele și subiectele ce îi frîmăntă pe cetățenii noștri aflați peste hotare", anunță șeful statului.

Președintele RM menționează că a rugat Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei să faciliteze această întîlnire.

"Începînd cu ora 20.00. Dragi concetățeni, sînt deschis pentru o discuție civilizată și disponibil să raspund la toate întrebările care vă interesează. Adresa: avenue Franklin Roosevelt 57, 1050 Bruxelles", precizează Igor Dodon.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

președinte , Igor Dodon , diaspora , Bruxelles

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
522 locuitori

Trestieni este un sat din cadrul comunei Colicăuţi, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 522 de oameni. Prima atestare documentară a satului Trestieni datează din iunie 1446. La  acea dată satul se numea Trestiana şi se afla în componenţa ţinutului Hotin. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.