Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 mai 2012, 12:30 Localitaţile Moldovei și diasporei views 3788
19 mai 2012, 12:30 Localitaţile Moldovei și diasporei views 3788

Valorile creează familia, familia creează valori

În a doua decadă a lunii mai anual este organizat Festivalui Familia  cu genericul ”Valorile crează familia, familia crează valori” , consacrat Zilei Internaționale  a Familiei, organizat sub egida Guvernului Republicii Moldova în parteneriat cu Agențiile Națiunilor Unite.

Cu prilejul acestei zile în Republica Moldova sînt organizate mai multe acțiuni publice de informare și sensibilizare, evenimente festive. Scopul Festivalului este promovarea valorilor familiei. În cadrul avenimentului au fost înmînate diplome de onoare pentru cele mai longevive familii din raion. Pe lîngă înmînarea diplomelor, pentru perechile celebrate a fost pregătită masa de sărbătoare.

Ziua internațională a familiei este marcată anual în conformitate cu decizia Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, adoptată în 1993.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.