Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 iunie 2012, 09:47 Localitaţile Moldovei și diasporei views 4255
07 iunie 2012, 09:47 Localitaţile Moldovei și diasporei views 4255

„Ziua sportului” la Edineţ

În oraşul Edineţ a avut loc cel mai mare eveniment sportiv al anului „Ziua sportului”. La eveniment au participat sportivii şi antrenorii din raion. Organizatori ai evenimentului au fost Consiliul Raional de comun acord cu Direcţia Generală Raională Învăţămînt, Tineret şi Sport, Şcoala de sport pentru copii şi juniori şi Primăria oraşului Edineţ.

Sportivilor şi antrenorilor care au înregistrat performanţe în diferite domenii atît la nivel de raion cît şi la nivel de ţară le-au fost acordate diplome şi premii băneşti. Pe parcursul zile echipele din întreg raionul au concurat la diferite probe sportive cum ar fi: cros, ciclism, lupte libere şi altele.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
1727 locuitori

Pîrjota este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Pîrjota este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Rîșcani și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1727 de oameni. Satul Pîrjota a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.