Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 iunie 2012, 10:00 Localitaţile Moldovei și diasporei views 5302
10 iunie 2012, 10:00 Localitaţile Moldovei și diasporei views 5302

Bikerii au organizat un show inedit în centrul Chişinăului

În Moldova s-a desfăşurat festivalul internaţional al bikerilor, la care au participat sute de motociclişti din toată lumea. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc pe Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chișinău. Oaspeţii festivalului au avut parte de un program complex, în care au intrat show moto freestyle, stand riding, precum şi evoluţia cascadorilor cu experienţă, care deţin multiple premii internaţionale.

Majoritatea bikerilor au subliniat că au venit la acest eveniment din dorinţa de a comunica şi de a întîlni prieteni vechi. "Am venit de la Odesa să ne vedem cu bikeri, cu oameni care sînt uniţi ca fraţi de un singur lucru. Dispoziţia tuturor este excelentă. Pot spune că evenimentul este organizat la un nivel înalt", a declarat pentru NOI.md bikerul Dmitri.

După show, toţi bikerii s-au întors la Ivancea, unde va avea loc un concert rock. Evenimentul a fost organizat de clubul „Eagles”, cu sprijinul primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta este al doilea eveniment de o astfel de anvergură în Republica Moldova. Anul trecut, la festivalul internaţional din ţara noastră au participat peste 400 de bikeri din 15 ţări.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.