Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 octombrie 2012, 09:34 Diaspora moldovenească views 10806
22 octombrie 2012, 09:34 Diaspora moldovenească views 10806

Un moldovean a cucerit juriul de la “Vocea Rusiei”

Artiom Demișev, originar din Chișinău, a reușit sa îi impresioneze pe toți cei patru jurați de la emsiunea “Golos” (“Vocea Rusiei”) care este difuzată pe postul de televiziune “Pervîi Kanal”, informează UNIMEDIA. Artiom are 27 de ani și învață în prezent la Academia de muzică “Gnesin” din Moscova.

Pe scenă a interpretat piesa lui A. Newley și L.Bricusse, “Feeling good”. În cele din urmă, tînărul a ales să facă parte din echipa lui Dima Bilan. “Va fi plăcut să lucrez cu cineva care are diferite nuanțe ale vocii,” a spus viitorul antrenor al lui Artiom Demișev.

 

Cuvinte cheie:

diaspora , moldovenii , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
879 locuitori

Stolniceni este un sat din cadrul comunei Cioropcani, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de locuitori. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.