Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 ianuarie 2014, 11:31 Diaspora moldovenească views 27080
19 ianuarie 2014, 11:31 Diaspora moldovenească views 27080

Moldoveanca Aliona Munteanu – cea mai bună actriță din Canada

Moldoveanca Aliona Munteanu, în vîrstă de 28 de ani, a luat premiul pentru cea mai bună actriță la "Trebas Film Festival" în Canada. Premiul a fost acordat pentru rolul său din filmul "Obsesion", regizat de românul Călin Darabut.



Aliona Munteanu a declarat că a fost extrem de emoționantă și că acest premiu o apropie și mai mult de mult rîvnitul Oscar, relatează pentruea.md. În 2009 actrița a fost nominalizată și la Festivalul de Film GOPO din România.

Aliona Munteanu este stabilită de mai mulți ani în Canada. Este actriță de teatru, film, scrie poezii, proză, dansează, iar în timpul ce-i mai rămîne cochetează cu marionetele, insuflîndu-le şi copiilor dragostea pentru artă şi frumos.

Sursa: pentruea.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , actori , Canada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
5094 locuitori

Ghidighici este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Ghidighici este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5094 de oameni. Satul Ghidighici a fost menționat documentar în anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.